Profil

 

Annette Overgaard

Uddannet:

  • Sygeplejerske
  • NLP masterpractioner
  • NLP samtaleterapeut.
  • Intuitiv Healer
  • Professionel Magic Con Energy Healer
  • NLP specialemodul i Coaching
  • Rygestop vejleder
  • Masterclass i familieopstilling
  • Udd. i Enneagram

Om mig

Hele mit voksne liv har jeg arbejdet med mennesker. Som sygeplejerske har jeg de seneste 25 år arbejdet i hjemmene hos personer med svær lungesygdom.

Siden 2019 har jeg også haft egen klinik med NLP samtaleterapi og healing. Jeg modtager klienter i hyggelige og rolige omgivelser i Linde, hvor jeg bor sammen med min mand.

Jeg er både et jordnært og et spirituelt menneske, med et roligt og lyttende væsen. Jeg lever mit liv, med den læring der følger med, og tænker også der er en større mening med livet. Det oplever jeg bl.a. når jeg forbinder mig med universets energi, mens jeg healer. Jeg har evnen til at formidle denne energi og det bruger jeg i alle mine behandlinger. At jeg er uddannet NLP samtaleterapeut og tager udgangspunkt i dette, gør at terapien får en ekstra dimension.

Jeg har et positivt livssyn, hvilket er vigtigt for mig at bevare, også når livet gør ondt. Jeg har så at sige smagt min egen medicin, ved at bruge NLP og healing når jeg har stået i svære situationer i mit liv. Det har bl.a handlet om svære relationer, sorg og mindreværd. Jeg har oplevet hvordan terapien har hjulpet mig af med gamle traumer, hjulpet mig til at ændre mine følelser og reaktioner og øget mit selvværd, så jeg i dag hviler i mig selv.

Det har været og er en fantastisk udvikling, som jeg ønsker for alle.

For mig er det vigtigt, at møde dig som det fantastiske menneske du er og i terapien tage udgangspunkt i dine ønsker.

Jeg tænker alle har de ressourcer, der er brug for, til at nå deres mål, det handler om at få dem styrket og sat i spil. Jeg støtter og hjælper dig til at se på dine udfordringer, styrke dine ressourcer og nå dine mål i det tempo, du er klar til.

Bestil tid

Bestil tid i dag! Ring til mig på telefon (+45) 30 48 70 76, eller send en mail til ao.nlp@hotmail.com. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Du er også altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til mine behandlinger.

(+45) 30 48 70 76
ao.nlp@hotmail.com