Mobil Terapi

Mobil Terapi

Når livet er udfordrende kan det være svært at finde kræfter og mod til at forlade sit hjem, arrangere transport og møde op et fremmed sted.

Mobil terapi betyder, at jeg som terapeut kommer hjem til dig, så terapien kan foregå i dine private omgivelser. Eneste krav er, at vi kan være uforstyrrede i den times tid, vi er sammen.

Det føles trygt og godt at være i egne omgivelser, når der skal tages hul på det, der er svært.

Jeg har gode resultater med behandling af sorg, traumer, angst, dårligt selvværd og andre udfordringer, som livet kan medføre.

Som sygeplejerske har jeg mange års erfaring i at arbejde i private hjem og skabe rammerne for nærvær og tryghed. Jeg oplever, det skaber de bedste forudsætninger for at arbejde med udfordringer og forandringer.

Når vi har en aftale kommer jeg hjem til dig. Vi starter med en samtale om, hvad du ønsker min hjælp til, og du får mit bud på, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Selve terapien vil være en blanding af samtale, små øvelser og healing. Alt sammen foregår i det tempo, du er klar til. Der vil som oftest være behov for flere besøg og kan også kombineres med fjernhealing, hvis det ønskes.

Jeg tilbyder mobil terapi i det skraverede område, du kan se nederst på hjemmesiden. ( er under udarbejdning) Bor du udenfor området, er du også velkommen til at kontakte mig, så vi kan se på mulighederne.

Kontakt mig allerede i dag og aftal et tidspunkt. Så har du taget det første skridt til at få det bedre.

Bestil tid

Bestil tid i dag! Ring til mig på telefon (+45) 30 48 70 76, eller send en mail til ao.nlp@hotmail.com. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Du er også altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til mine behandlinger.

(+45) 30 48 70 76
ao.nlp@hotmail.com